Vuosikokous

Killan vuosikokousilta on perjantaina 3.3. klo 17:30 alkaen tilassa “Redi neuvottelee”, joka on kauppakeskus Redin länsipään toisessa kerroksessa (https://www.redi.fi/pohjakartat/?place=2A-100) eli Hermannin rantatieltä yksi kerros ylöspäin ja Kalasataman metrolaiturin tasolta yksi kerros alaspäin. Paikalle pääsee mm. metrolla tai bussilla. Autoilijat saavat Taskuparkki-sovelluksella kolme tuntia ilmaista parkkiaikaa.

Aloitamme vuosikokouksella. Asialistalla ovat sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat: kertomus toiminnasta ja tilinpäätös vuodelta 2022 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023. Lisäksi valitaan puheenjohtaja, johtokunnan jäsenet sekä toiminnan- tai tilintarkastajat.

Kokouksen päätyttyä on komdri evp Sakari Martimon esityelmä Suomen Natojäsenyydestä. Martimo on valmistellut jäsenyyttä Natoesikunnassa (Shape). Sen jälkeen tarjolla on ruokaisia salaatteja ja killan vuosijuhlasta jääneitä virvokkeita sekä kahvit (avéc).

Kokoukseen osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan viimeistään maanantaina 27.2. (tai mahdollisimman pian paperikirjeen saapumisen jälkeen) Timo Elolähteelle, puh. 040 830 4097,

timo.elolahde@outlook.com Tervetuloa!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *