Näytetään kaikki 9 tulosta

 • Liput

  Järvön vierailumaksu

  Kiltalainen voi vierailla Järvössä joko yksin tai omien vieraidensa kanssa aina silloin kun siellä on joku vuosittain määritellyistä “isännöijistä” paikalla. Vierailu edellyttää aina yhteydenottoa vähintään 2 viikkoa aikaisemmin saaren isäntään, Ari Orpanaan (jarvo@slrt-kilta.fi).

  Maksa vierailulippu tai -liput pankki- tai luottokortilla ja saat sähköpostiisi kuitin, jota näytät saareen tai kuljetukselle saapuessasi.

 • Jäsentuotteet

  Killan hihamerkki

  Killan hihamerkkiä voit käyttää esimerkiksi maastopuvussa, mutta toki myös muissa asusteissa – erityisesti killan tapahtumien yhteydessä.

 • Jäsentuotteet

  Kuivasaari-kangaskassi

  Kuivasaari-tekstillä ja mustavalkoisella Obuhov-tykin kuvalla varustettu musta kangaskassi tuli myyntiin syksyllä 2022. Sitä myydään erityisesti Kuivasaaren yleisöretkillä, mutta on ostettavissa myös kiltakaupasta.

 • Jäsentuotteet

  Kuivasaari-termosmuki

  Kuivasaari-tekstillä ja mustavalkoisella Obuhov-tykin kuvalla varustettu termosmuki tuli myyntiin syksyllä 2022. Sitä myydään erityisesti Kuivasaaren yleisöretkillä, mutta on ostettavissa myös kiltakaupasta.

 • Jäsentuotteet

  Lakkimerkki barettiin

  Kiltalaisen tunnusmerkkinä on musta baretti, jossa pidetään killan logolla varustettua lakkimerkkiä (barettimerkkiä). Barettimerkki 3. lka on kaikkien kiltalaisten ostettavissa hintaan kahdeksan euroa ja kaupanpäälle saat pienoismerkin eli pinssin, jota voit käyttää esimerkiksi puvun rintapielessä.

  Kultaiset (1. lka) ja hopeiset (2. lka) barettimerkit ovat killan palkitsemisesineitä, joita myönnetään vuosittain killan glögitilaisuudessa pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstä killan eteen.

  Baretti on ostettava erikseen esimerkiksi Varustelekasta.

  Kuvassa …

 • Liput

  MS Kuivasaari -paita

  Edustava MS Kuivasaari -paita niille, jotka toimivat killan alustoiminnan parissa. Tätä tuotetta et voi ostaa sopimatta ensin asiasta Tapio Jukosen (tapio.jukonen@gmail.com, 045 6332712) kanssa ostosta, paidan koosta ja toimitustavasta.

 • Jäsentuotteet

  Salkoviiri

  Suomenlinnan Rannikkotykistökillan salkoviiri (“isännän viiri”) sopii vedettäväksi tankoon kuin tankoon.

 • Jäsentuotteet

  Veneilyviiri

  Osta killan veneilyviiri alukseesi ja tuo esiin rannikollinen maanpuolustushenkisyytesi.

 • Videot

  Viipurinlahti kesällä 1944 video

  Suomenlinnan rannikkotykistökillan tuottama DVD Viipurinlahden taisteluista 44. Uusi ja muovitetussa paketissa.