Näytetään tulokset 1–12 / 19

 • Kirjat

  Elämää Rannikkolinnakkeilla

  Elämää Rannikkolinnakkeilla, Ove Enqvist 2022, 1. painos

  Tämä tutkielma kertoo kadonneesta elämänmuodosta rannikkolinnakkeilla itsenäisyyden alusta linnakkeiden lakkauttamiseen. Kansainvälisesti uniikki rannikonpuolustusjärjestelmämme on perustunut kiinteään rannikonpuolustukseen miehitettyine linnakesaarineen.

 • Kirjat

  Järvö

  Ove Enqvistin kirjoittama kirjanen (28 sivua) vuodelta 1998 kertoo Järvön saaren vähemmän ja enemmän sotilaallisesta käytöstä.

 • Liput

  Järvön vierailumaksu

  Kiltalainen voi vierailla Järvössä joko yksin tai omien vieraidensa kanssa aina silloin kun siellä on joku vuosittain määritellyistä “isännöijistä” paikalla. Vierailu edellyttää aina yhteydenottoa vähintään 2 viikkoa aikaisemmin saaren isäntään, Ari Orpanaan (jarvo@slrt-kilta.fi).

  Maksa vierailulippu tai -liput pankki- tai luottokortilla ja saat sähköpostiisi kuitin, jota näytät saareen tai kuljetukselle saapuessasi.

 • Jäsentuotteet

  Killan hihamerkki

  Killan hihamerkkiä voit käyttää esimerkiksi maastopuvussa, mutta toki myös muissa asusteissa – erityisesti killan tapahtumien yhteydessä.

 • Kirjat

  Kruunun jalokivet : Vallisaari ja Kuninkaansaari

  Ove Enqvist ja Taneli Eskola, 2. ajantasaistettu painos, 2021.

  Kruunun jalokivet kuvaa Vallisaarta ja Kuninkaansaarta monista näkökulmista. Ove Enqvist kertoo saarten vaiheista, ja Taneli Eskolan hienot valokuvat paljastavat saarten nykytilan ja maisema-arvot. Kirjaa kuvittavat myös arkistokuvat ja kartat. Kirja on täydennetty ja muokattu painos vuonna 2011 julkaistusta kirjasta. 

 • Jäsentuotteet

  Kuivasaari-kangaskassi

  Kuivasaari-tekstillä ja mustavalkoisella Obuhov-tykin kuvalla varustettu musta kangaskassi tuli myyntiin syksyllä 2022. Sitä myydään erityisesti Kuivasaaren yleisöretkillä, mutta on ostettavissa myös kiltakaupasta.

 • Kirjat

  Kuivasaari-kirjanen

  Ove Enqvistin mustavalkoinen kirjanen (65 sivua) Kuivasaaren historiasta. Kieli suomi, vuodelta 2009.

 • Jäsentuotteet

  Kuivasaari-termosmuki

  Kuivasaari-tekstillä ja mustavalkoisella Obuhov-tykin kuvalla varustettu termosmuki tuli myyntiin syksyllä 2022. Sitä myydään erityisesti Kuivasaaren yleisöretkillä, mutta on ostettavissa myös kiltakaupasta.

 • Jäsentuotteet

  Lakkimerkki barettiin

  Kiltalaisen tunnusmerkkinä on musta baretti, jossa pidetään killan logolla varustettua lakkimerkkiä (barettimerkkiä). Barettimerkki 3. lka on kaikkien kiltalaisten ostettavissa hintaan kahdeksan euroa ja kaupanpäälle saat pienoismerkin eli pinssin, jota voit käyttää esimerkiksi puvun rintapielessä.

   

 • Liput

  MS Kuivasaari -paita

  Edustava MS Kuivasaari -paita niille, jotka toimivat killan alustoiminnan parissa. Tätä tuotetta et voi ostaa sopimatta ensin asiasta Tapio Jukosen (tapio.jukonen@gmail.com, 045 6332712) kanssa ostosta, paidan koosta ja toimitustavasta.

 • Kirjat

  Robert Kajanuksen sauna ja huvila

  Ove Enqvistin mustavalkoinen kirjanen (40 sivua) Kajanuksen saunan historiasta. Kieli suomi, vuodelta 1999.

 • Kirjat

  Robert Kajanus bastu och villa

  Ove Enqvistin värillinen kirjanen (40 sivua) Kajanuksen saunan historiasta. Kieli ruotsi, vuodelta 2011.