Järvön vierailumaksu

20,00 

Tuotetunnus (SKU): 970 Osasto:

Kuvaus

Kiltalainen voi vierailla Järvössä joko yksin tai omien vieraidensa kanssa aina silloin kun siellä on joku vuosittain määritellyistä “isännöijistä” paikalla. Vierailu edellyttää aina yhteydenottoa vähintään 2 viikkoa aikaisemmin saaren isäntään, Ari Orpanaan (jarvo@slrt-kilta.fi).

Samalla varmistat, että saaren laiturissa on sinulle venepaikka vierailusi ajaksi – tai että sinut seurueineen voidaan noutaa esimerkiksi Porkkalan Marinasta. Saaressa on mahdollista myös yöpyä joko omassa veneessä tai kiltamajalla. Noudosta voidaan periä  lisäksi polttoainekustannukset.

Vierailun hinta on 20 euroa henkilöltä. Mukana seurueessa on siis aina oltava killan jäsen. Vierailumaksu on tarkoitettu satunnaiseen vierailuun saaressa. Jos haluat käyttää saarta useamminkin tukikohtanasi, on se kiltalaiselle mahdollista suorittamalla saaren liittymis- ja vuosimaksut. Tästäkin saat lisätietoja saaren isännältä.

Maksa vierailulippu tai -liput pankki- tai luottokortilla ja saat sähköpostiisi kuitin, jota näytät saareen tai kuljetukselle saapuessasi.

Huolehdithan että jäsenmaksusi on maksettu ennen vierailuasi.