Järvön vierailumaksu

20,00 

Kiltalainen voi vierailla Järvössä joko yksin tai omien vieraidensa kanssa aina silloin kun siellä on joku vuosittain määritellyistä “isännöijistä” paikalla. Vierailu edellyttää aina yhteydenottoa vähintään 2 viikkoa aikaisemmin saaren isäntään, Ari Orpanaan (jarvo@slrt-kilta.fi).

Maksa vierailulippu tai -liput pankki- tai luottokortilla ja saat sähköpostiisi kuitin, jota näytät saareen tai kuljetukselle saapuessasi.

Tuotetunnus (SKU): 970 Osasto:

Kuvaus

Samalla varmistat, että saaren laiturissa on sinulle venepaikka vierailusi ajaksi – tai että sinut seurueineen voidaan noutaa esimerkiksi Porkkalan Marinasta. Saaressa on mahdollista myös yöpyä joko omassa veneessä tai kiltamajalla. Noudosta voidaan periä  lisäksi polttoainekustannukset.

Vierailun hinta on 20 euroa henkilöltä. Mukana seurueessa on siis aina oltava killan jäsen. Vierailumaksu on tarkoitettu satunnaiseen vierailuun saaressa. Jos haluat käyttää saarta useamminkin tukikohtanasi, on se kiltalaiselle mahdollista suorittamalla saaren liittymis- ja vuosimaksut. Tästäkin saat lisätietoja saaren isännältä.

Huolehdithan että jäsenmaksusi on maksettu ennen vierailuasi.