Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Jäsentuotteet

  Killan hihamerkki

  Killan hihamerkkiä voit käyttää esimerkiksi maastopuvussa, mutta toki myös muissa asusteissa – erityisesti killan tapahtumien yhteydessä.

 • Jäsentuotteet

  Kuivasaari-kangaskassi

  Kuivasaari-tekstillä ja mustavalkoisella Obuhov-tykin kuvalla varustettu musta kangaskassi tuli myyntiin syksyllä 2022. Sitä myydään erityisesti Kuivasaaren yleisöretkillä, mutta on ostettavissa myös kiltakaupasta.

 • Jäsentuotteet

  Kuivasaari-termosmuki

  Kuivasaari-tekstillä ja mustavalkoisella Obuhov-tykin kuvalla varustettu termosmuki tuli myyntiin syksyllä 2022. Sitä myydään erityisesti Kuivasaaren yleisöretkillä, mutta on ostettavissa myös kiltakaupasta.

 • Jäsentuotteet

  Lakkimerkki barettiin

  Kiltalaisen tunnusmerkkinä on musta baretti, jossa pidetään killan logolla varustettua lakkimerkkiä (barettimerkkiä). Barettimerkki 3. lka on kaikkien kiltalaisten ostettavissa hintaan kahdeksan euroa ja kaupanpäälle saat pienoismerkin eli pinssin, jota voit käyttää esimerkiksi puvun rintapielessä.

  Kultaiset (1. lka) ja hopeiset (2. lka) barettimerkit ovat killan palkitsemisesineitä, joita myönnetään vuosittain killan glögitilaisuudessa pitkäaikaisesta ja merkittävästä työstä killan eteen.

  Baretti on ostettava erikseen esimerkiksi Varustelekasta.

  Kuvassa …

 • Jäsentuotteet

  Salkoviiri

  Suomenlinnan Rannikkotykistökillan salkoviiri (“isännän viiri”) sopii vedettäväksi tankoon kuin tankoon.

 • Jäsentuotteet

  Veneilyviiri

  Osta killan veneilyviiri alukseesi ja tuo esiin rannikollinen maanpuolustushenkisyytesi.