Tälle sivulle julkaistaan jäsenille tarkoitettuja tapahtumia Kuivasaaressa. Pääosin tapahtumiin ilmoittaudutaan osoitteeseen kuivasaari@slrt-kilta.fi.

Kuivasaaren yleisöviikonloput järjestetään vuonna 2022 vuosikokouksen hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti 23.–24.7, 6.–7.8 ja 20.–21.8. Yleisöretkien toteutuksessa tarvitaan jälleen talkoolaisia. Myös palontorjunta on killan vastuulla. Kiltalaisille tarjotaan Kuivasaaressa ruoka, majoitus ja yhtenäinen vaatetus. Saareen lähdetään perjantai-iltana ja takaisin tullaan vasta sunnuntai-iltana viimeisen vierasryhmän lähdettyä. Saaressa ollaan siis pääsääntöisesti koko viikonloppu, mutta tarvittaessa voidaan sopia myös lyhyemmästä saaressa olosta.

Lisäksi vuoden aikana on talkooviikonloppuja, jolloin tehdään saaressa erilaisia siistimis- ja kunnostustöitä. Tämän vuoden ensimmäiset talkoot ovat jo takana, mutta seuraavat talkoot ovat 17.–19.6. ja vielä heinäkuussa ennen yleisöretkiä 15.–17.7. Ruokailut ovat (yleisöretkiviikonloppuja lukuun ottamatta) omin eväin.

Mukaan pitää ilmoittautua viimeistään ko. viikonloppua edeltävänä sunnuntaina, jotta ehditään tehdä kulkulupapyynnöt ja saada nimet Santahaminan portille ajoissa. Ilmoittautumiset osoitteeseen kuivasaari@slrt-kilta.fi, niin viesti menee Kuivasaaren hoitokunnan kaikille jäsenille. Samasta osoitteesta saa lisätietoja.

Kuljetuskapasiteetin takia mukaan mahtuu vain korkeintaan 15 henkeä, mihin sisältyvät yleisöretkiviikonloppujen kaksi sotilaskotisisarta. M/S Kuivasaaren kunnostustöiden valmistuttua saattaa olla mahdollista myös suurempien talkoojoukkojen vastaanottamiseen.